ÅBNINGSTIDER

​Tirsdag - fredag: 06.30 - 17.30

Lørdag & søndag: 06.30 - 15.00​

KONTAKT

Tlf: 62 22 79 00

E-mail: gems@mail.dk​

Kære kunde​

Som du nok ved, så træder EU's nye persondataforordning i kraft i morgen, den 25. maj.

Det betyder, at du har krav på at få at vide, hvad virksomheder som os har registreret om dig og hvordan vi behandler de data. Det kan være indviklede sager, da der er forskel på kunder. Nogle har vi nemlig flere data på end andre. Hele vores datapolitik er vedhæftet denne mail, men har du ikke lyst til at læse det hele, så kan du få et hurtigt overblik her.

Er du kunde, så har vi registreret ting som navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Det bruger vi blandt andet, så vi kan sende dig en regning – eller en nyhedsmail. De data gemmer vi i fem år efter du eventuelt stopper med at være kunde hos os. Vi har valgt fem år, da vi så følger reglerne omkring regnskabslovgivningen.​

Er du ansat og ansvarlig for registrering i branchekoden, så har vi registreret dit navn, telefonnummer og e-mail. De data gemmer vi kun, så længe, du er bruger af systemet. Er du ikke længere det, så har vi ikke længere brug for informationen og der er ingen grund til at gemme informationerne i fem år.

Du har altid ret til at få at vide, hvad vi gemmer af information omkring dig og rette i det. Det kan du gøre ved at sende en mail på gems@mail.dk.

Med venlig hilsen

Vindeby Bageri

Erik og Gitte Rasmussen​

​ADRESSE

​Kystvej 1

5700 Svendborg

CVR:​​ 27003176 ​​

KONTAKT OS

​Telefon:  62 22 79 00

E-mail: gems@mail.dk​

ÅBNINGSTIDER

​Tirsdag - fredag: 06.30 - 17.30

Lørdag & søndag: 06.30 - 15.00​

FIND SMILEY